DESPRE MINE

COMPETENŢE

Psihologie Clinica si Psihoterapii Cognitive si Comportamentale

AFILIERI

Membru al Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania;

Membru al Colegiului Psihologilor din Romania;

CERTIFICARI

Certificat de inregistrare a formei de exercitare a profesiei de psiholog cu drept de libera practica, sub titulatura: Szabo Iuliana – Cabinet Individual de Psihologie, Cod de inregistrare cabinet: 1CJ5292, eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania si inregistrat in Registrul unic al Psihologilor;

ATESTARI

Psiholog autonom, treapta specialist, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR) – specializare: psihoterapii cognitive si comportamentale.

Psiholog autonom, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR) – specializare: psihologie clinică.

2023 octombrie – Cursul de formare continuă DENVER II – Instrument consacrat în detectarea potențialelor probleme de dezvoltare ale copiilor cu vârste între 0 și 6 ani.

2023 septembrie – Cursul de formare continuă cu tema: “Curs Evaluarea psihologică a copiilor cu TSA” organizat de Asociația „Help Autism”

2022 ianuarie – Cursul de formare continuă cu tema: “Consilierea cuplurilor și Psihosexologie” organizat de Asociația„Confident” pentru dezvoltare personală și profesională- Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut principal.

2021 noiembrie – decembrie – Cursul de formare continuă cu tema: “MEDICINA PSIHOSOMATICĂ” organizat de Lector univ. dr. Anghel Teodora, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” Timişoara

2020 aprilie – Curs de formare profesională cu tema ”Actualități în Semiologie pentru Psihologi” organizat de Asociația Institutul de Psihologie aplicata în domeniul Sănătății Mintale.

2020 aprilie – Curs de formare profesională cu tema ”Actualități în evaluarea clinică psihologică a Tulburărilor de personalitate în conformitate cu criteriile DSM-V și ICD-11” organizat de Asociația Institutul de Psihologie aplicata în domeniul Sănătății Mintale.

2019 martie – Curs de lungă durată în terapia tulburărilor de limbaj (logopedie) organizat de Romanian Association For The Study Of Gambling.

2017 martie – participare la cursul de formare continua cu tema: “Teste, metode si tehnici utilizate in psihologia clinica pentru evaluarea persoanelor cu dizabilități (nevoi speciale) copii”, organizat de Asociația Institutul de Psihologie aplicata in domeniul Sănătății Mintale.

2016 decembrie – participare la cursul de formare continua cu tema: “Teste, metode si tehnici utilizate in psihologia clinica pentru evaluarea persoanelor cu dizabilități (nevoi speciale). Dementa si tulburarea organica de personalitate”, organizat de Asociația Institutul de Psihologie aplicata în domeniul Sănătății Mintale.

2016 martie – participare la workshop-ul de Hipnoterapie cognitiv -comportamentala la copii, adolescenti si adulti organizat de catre Romanian Association For The Study Of Gambling.

2016 ianuarie – participare la Cursul de formare profesionala continua cu tema ”Diagnostic, evaluare si interventie in tulburari ale limbajului”, organizat de catre Romanian Association For The Study Of Gambling.

2015 octombrie-noiembrie – participare la workshop-ul Consilierea Copiilor și Adolescenților, susținut de Dr. Ann Vernon, professor emerita, University of Northern Iowa, președinte al Institutului Albert Ellis, New York și organizat de International Association of Cognitive-Behavioral Coaching (IACBC).

2014 martie 27 – participare la Conferința Națională de Psihologia Sexualității. ediția a iv a – organizata de Institutul de psihologie și psihoterapie a sexualității – Cluj-Napoca.

2012 – absolventă a Masterului de Tehnici psihologice pentru controlul comportamentului si dezvoltarea potențialului uman, Catedra de Psihologie Clinica si Psihoterapie, Universitatea “Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, Director/Coordonator master Prof. “Aaron T. Beck” Univ. Dr. Daniel David; Şeful Catedrei de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din Universitatea Babeş-Bolyai, preşedintele International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, al Colegiului Psihologilor din România, filiala Cluj şi al Asociaţiei de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România

2009 – Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea “Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca- licențiată în psihologie.